Gå til forsiden
info@logidan.dk

Job hos Logidan

Area Sales Managers til salg af transportkonsulentydelser

 

Logidan Transportoptimering er et konsulentfirma, der rådgiver virksomheder på transportområdet med det formål at hæve serviceniveauet og sænke transportomkostningerne hos vores kunder.

 

Vi arbejder efter et meget stærkt afprøvet koncept. Vi mærker en stadig stigende efterspørgsel efter vores optimeringsprodukter og søger i den forbindelse konsulenter til udvalgte geografiske områder i Danmark.

 

Jobbet kræver selvstændige personer, der kan holde fokus på salg, kundepleje og de målsætninger, som vi sammen fastsætter. Du tilrettelægger selv din arbejdsdag med udgangspunkt fra din hjemme adresse og bakkes 100 % op fra vores hovedkontor i Glostrup. For de rette personer vil der på længere sigt være mulighed for at blive partnere i virksomheden.

 

Hvis du har salgserfaring fra speditions-/konsulent branchen på leder, mellemleder eller KAM niveau hører vi meget gerne fra dig.

Din alder er ikke afgørende, men derimod er din tilgang til jobbet afgørende. Vi arbejder efter de "gamle" dyder som ærlighed, troværdig og et godt købmandskab. 

 

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Carsten Frid på telefon nr. 26 81 32 20.

 

 

Send ansøgning til

Send din ansøgning og CV til cf@logidan.dk eller som brev til:

 

Logidan Transportoptimering

Naverland 34

2600 Glostrup

Att.: Carsten Frid

 

 

Logidan Transportoptimering er et konsulentfirma, der rådgiver virksomheder på transportområdet med det formål at hæve serviceniveauet og sænke transportomkostningerne hos vores kunder.

 

Logidan Transportoptimering tilbyder professionel rådgivning og sparring i forbindelse med transportoptimering. Vi hjælper med at analysere virksomhedens transportbehov, udarbejder udbudsmateriale og finder i tæt samarbejde med Jer den løsning, der passer bedst til Jeres behov.

 

Hos Logidan arbejder vi efter de "gamle" dyder som ærlighed, troværdig og et godt købmandskab. 


 

logidan.dk © Copyright © 2015